Kreativaward1

Jeg har visst i likhet med mange andre bloggere fått en “Award”, og selv om jeg vanligvis pleier å hoppe over sånt, så gjør jeg et unntak denne gangen.

Tusen takk til de flotte damene i kronologisk rekkefølge:  Mad_Hatter, Valmuejenta og Diva som syntes jeg fortjente denne, eller de utfordret meg i allefall :)

Vel interresante fakta og fakta fru blom. Folk er jo forskjellige, og det er ikke sikkert at alle finner dette interresant. Here goes nothing :

 1. Holdt på å falle i Vøringsfossen en gang på 80 tallet, da jeg ble litt vel nysgjerrig og klatret over sikkerhetsgjerdet. Vi var på skoletur altså.
 2. Var frekk nok til å “stjele” showet på piano bar, da pianisten spilte og sang en av mine favoritt ballader. Pianisten hadde ikke noe særlig til sangstemme, så jeg fikk fnatt og sang av full hals. Fikk pianisten til å holde kjeft i allefall, men han spilte låten ferdig mens jeg sang til.
 3. Ramlet ned fra et tak i 1985, mens Live Aid ble direkte overført på TV’en. Fikk hjernerystelse og var bevisstløs i flere timer.
 4. Har vært både på TV og i papiraviser, flere ganger.
 5. Blir ofte oppfattet som en arrogant jævel av folk som ikke kjenner meg, uansett hvor velmenende jeg er.
 6. Har pratet med Sputnik, som forøvrig er en utrolig koselig kar. Men nei, jeg er ikke noen fan av musikken hans.
 7. Ble på 90-tallet mange ganger beskyldt av vettskremte A4 mennesker for å være satanist, uten å være det. Var vel noe med klærne mine.

Har prøvd å finne noen flotte og interresante bloggere som jeg tror ikke har fått awarden enda. Og om de allerede har fått den, så håper jeg de bærer over med meg.

De jeg gir awarden videre til og utfordrer er:

Nøkkerosa
Peder Ås
Emoia
Mairmog_8
Isdronningen
Dag Eigil
Cecilia

 

 1. Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den).
 2. Link til personen(e) som ga deg Award’en.
 3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
 4. Velg 7 andre bloggere som du sender Award’en videre til.
 5. Link til deres blogger.
 6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om Award’en

Tips oss hvis dette innlegget er upassende